Over Hellorider

Een gezonde en productieve toekomst door op de fiets te springen. De fiets als hulpmiddel voor een vitaal en gezond leven. De fiets als duurzame mobiliteitsoplossing. Wij geloven erin.

Let’s go green together! 

Het slimmere, gezondere en duurzame alternatief

Bij Hellorider willen we de manier waarop we naar mobiliteit kijken veranderen. Het woon-werk verkeer wordt nog steeds vaak met de auto afgelegd, terwijl de afstanden relatief kort zijn. Het slimmere, gezondere en duurzame alternatief is de fiets of e-bike. En dat vraagt verandering. Die verandering is Hellorider. 

Hellorider is opgezet door het team achter Fietsenwinkel.nl. Naast het verkopen voor de recreatieve markt via Fietsenwinkel.nl, bieden wij nu ook een online platform waar je fietsen via de zaak kunt leasen of kopen. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de fietsenbranche en zijn uitgegroeid tot leidende omnichannel fietsretailer van de Benelux en Scandinavië. Daar zijn wij stiekem best wel trots op.  Wil je het beste fietsadvies? Dan ben je bij Hellorider aan het juiste adres! 

 

Een gezonde en groene toekomst

De maatschappij staat voor grote uitdagingen. Een groeiende, vergrijzende bevolking die vraagt om vitaliteitsoplossingen. Klimaatdoelstellingen die we met z’n allen moeten halen, maar die voor verdeeldheid zorgen. Infrastructuur en bereikbaarheid die onder druk staan vragen om mobiliteitsoplossingen. Bij Hellorider dragen we graag ons steentje bij om Nederland klaar te maken voor een gezonde en groene toekomst.

Wij zien fietsen en e-bikes als een slimme oplossing voor al deze uitdagingen. Door meer te bewegen, blijven werknemers gezonder en duurzaam inzetbaar. Daarnaast hoef je je met een fiets van de zaak geen zorgen te maken over uitstoot en is iedere werknemer op de fiets weer een auto op de (snel)weg minder. De fiets, maar vooral de elektrische fiets, is in onze ogen het perfecte alternatief voor de auto (en OV). Bij Hellorider hebben we het doel om zoveel mogelijk forensen op de fiets te krijgen. Zo helpen we elkaar én Nederland vooruit.  

Hulp bij het vinden van de beste mobiliteitsoplossing

Hellorider biedt oplossingen voor het mobiliteitsbeleid van organisaties. Of iets simpeler gezegd: wij bieden fietsen van de zaak aan. Met onze full-service fietsoplossingen ondersteunen wij organisaties met koop of lease-constructies voor verschillende e-bikes en mooie fietsen. Ons aanbod bestaat uit reguliere fietsen, elektrische fietsen en speed-pedelecs.

Elke situatie is anders en dat begrijpen we. Bij Hellorider kun je kiezen tussen zakelijk leasen of zakelijk kopen. Net wat voor jou financieel het aantrekkelijkst is. Door de bijtellingsregeling voor het zakelijk leasen van fietsen en de eventuele milieusubsidies is het soms lastig om de rekensom te maken. Je kan daarom ook bij ons terecht voor advies op maat. Vertel ons jouw situatie en wij helpen je met het vinden van de beste optie.  Zodat ook jouw bedrijf een goede en groene toekomst tegemoet gaat.

 

Bekend van o.a.

Onze partners:

Met de meest ervaren partners in de leasemarkt garandeert Hellorider jou de ultieme ‘fiets van de zaak’-ervaring. De beste service, landelijke dekking: geen verrassingen, gewoon goed geregeld.

Lees verder